Private sessioner

Private sessioner tilbydes til personer der deltager i kurser & retreats eller som har særlige behov der kalder på essentiel vejledning.

 

Når vi vender os mod vores essens, finder vi tilfredsstillelse, mening og retning. Vi får kontakt til vores etiske kompas, og finder vejledning til, hvordan vi er i balance med os selv, andre og naturen omkring os.

 

Som verden er i dag, er vi i den grad kaldet til at genfinde disse kvaliteter i os selv. Der er brug for, at vi hver især kan tage vores individuelle og det kollektive ansvar på os. Ansvaret for vores liv, hinanden og planeten vi lever på.

 

Min mission som vejviser, formidler og søgende, handler om, at højne bevidstheden, og fordybe kontakten til den essentielle verden, og invitere andre med på den vej.

 

Hvis noget af dette resonerer i dig så kontakt mig på mail: info@inquiryinstutute.dk

 

Lidt mere om mig

 

 

Jeg har professionelt arbejdet som rådgiver, konsulent og leder siden 1993.

 

Jeg er certificret ID-psykoterapeut.

 

Som ID-psykoterapeut er jeg trænet i 7 perspektiver og metoder indenfor terapeutiske retninger der har med adfærd, kognitiv, interpersonel, psykodynamisk, eksistentiel, humanistisk og det transpersonlige (spirituelle) at gøre. Jeg har også været i træning hos Neel Fasting for at fordybe forståelsen for kærlighed and seksualitet.

 

Siden 2003, har jeg været i træning hos Faisal Muqqadam og Diamond Logos Teachings. I dag er mit arbejde med klienter dybt forbundet til Diamond Logos og dermed de dybere lag af hvem vi er. Mit fokus handler i dag om, at arbejde med at forstå, erkende, og erfare hvad vi dybest set er og hvilken effekt det kan få på vores liv, at opleve denne kontakt.

 

Jeg giver sessioner og underviser på baggrund af egne erfaringer. Jeg har selv været i proces med essentiel udvikling siden 2003, har undervejs forladt usunde vaner og relationer, tabt 30 kg., genvundet min seksualitet, fundet lysten og glæden ved livet som helhed, og omfavnet smerten ved livet så godt jeg nu kan.

 

Alt dette som resultat af en rejse der som alle andre rejser har været et skridt ad gangen, men som takket være de dybere aspekter af mig selv, har ført til varige og blivende forandringer i mit indre og dermed ydre liv.

 

Jeg er godkendt af Faisal til at undervise og tilbyder sessioner, kurser og foredrag (Titel: New DL teacher). Se den opdaterede liste på Diamond Logos Internationale hjemmeside.